Mads Trebbien, rygpatient skriver om Malene Busk:

Jeg har haft store problemer med min ryg, og er blevet opereret 2 gange for discusprolaps i lænden. Både inden og efter mine operationer gik jeg hos Malene Busk. Takket være hende og hendes kæmpe viden omkring ryg og genoptræning er  jeg igen er på toppen.

 

Jens Zobbe Mortensen, Reumatolog og Idrætslæge skriver om Malene Busk:

Jeg har som læge arbejdet sammen med fysioterapeut  Malene Busk  i mange år, bl. a. på to privathospitaler.

Jeg mener Malene er en særdeles dygtig fysioterapeut, og ud over dette har hun en enestående evne til finde patienternes behandlingsmuligheder.

Da Malene samtidig har et behageligt væsen, kan jeg på det varmeste anbefale Ryg Og Sportsklinikken. 

 

Pia Brix, rygpatient skriver om Malene Busk:

Mere kompetent, dygtig, smilende, venlig og nærværende fysioterapeut opleves sjældent.  

Allerede ved den første undersøgelse blev jeg på en tryg og klar måde informeret om de vigtige forhold ved rygskader, nærmere betegnet diskosprolaps i mit tilfælde. Det betød bl.a. en nærmere redegørelse af den præcise diagnose for mig i rådføring af fysioterapeut Malene Busk og Overlæge.  

Fysioterapi har for mig været hjælpen frem til, at jeg kan bevæge mig igen, og det letter smerterne i dagligdagen, så jeg kan have et positivt liv med mine kære, passe mit spændende job og i det hele taget være glad og gøre de ting, jeg så gerne vil i livet – selvom der er begrænsning, når rygsmerterne er værst. 

Rygholdstræning er også en stor del af vejen ud af rygsmerter. Det er samarbejdet med Malene Busk og min egen ihærdighed og disciplin ved at lave målrettet rygtræning ud fra øvelser, jeg har fået af Malene Busk i det daglige, der er afgørende for, at jeg kan vende tilbage til et mere normalt hverdagsliv.  

Derfor er den meget motiverende ugentlige rygholdstræning, som Malene Busk står i spidsen for, også et vigtigt element for mig.  

Malene Busk er med sit høje personlige engagement og sine altid alsidige og spændende rygøvelser med til at motivere min udholdenhed og rykke niveauet for fremgangen i den rigtige retning.  

Hun yder en fantastisk professionel, målrettet, individuel og personlig behandling. Jeg vil derfor gerne dele mine positive oplevelser, så andre kan få mulighed for at få en ligeså professionel hjælp til rygskader, som jeg har fået.”

Du kan booke din tid online, eller kontakte os her