_DSC6919_bw

Malene Busk, Fysioterapeut, cert. MCKenzie terapeut

Jeg har været uddannet fysioterapeut i 22 år. Igennem hele min karriere som fysioterapeut har jeg hele tiden søgt de mest lærerige arbejdspladser. Jeg er selv tidligere eliteidrætsudøver og opnåede i min karriere at blive verdensmester i roning i singlesculler.

Jeg har en helt speciel viden indenfor rygbehandling og behandling af Sportsskader.

Jeg har arbejdet på forskellige privathospitaler, offentlige hospitaler samt på Rygklinikken på Slagelse Sygehus som specialfysioterapeut. I mit arbejde som specialfysioterapeut på Rygklinikken på Slagelse Sygehus, udredte jeg komplicerede rygpatienter. Jeg henviste til MR scanning og gav patienter resultatet på disse. Jeg arbejdede dagligt tæt sammen med reumatologer, rygkirurger og smertelæger fra Regionens Sygehuse. Dette arbejde, sammen med mine tidligere arbejdspladser, har givet mig viden på et højt fagligt niveau i forhold til behandling, udredning og genoptræning af rygpatienter.

Jeg har i alle mine år som uddannet fysioterapeut arbejdet tæt sammen med speciallæger indenfor rygkirurgi, reumatologi, smertelæger og ortopædkirurgi. Jeg kender til rygpatienten store ønske om at komme tilbage til dagligdagen uden smerter samt idrætsudøverens store ønske om at komme tilbage til sin sport.

Jeg har tidligere arbejdet som fysioterapeut for både dame og herre håndbold i TMS Ringsted, da begge hold lå i håndboldligaen. Jeg har ligeledes i mange år været fast fysioterapeut for badmintonsholdet TSS Team Skælskør-Slagelse, hvor verdensnavne som bl.a. Joachim Fischer, Peter Gade og Helene Kirkegaard spillede.

Jeg nyder mit arbejde som fysioterapeut og jeg har en helt speciel evne til at sætte patienten i centrum. Jeg foretager en grundig undersøgelse og om nødvendig tværfaglig udredning, hvorfor jeg arbejder i tæt kontakt med praktiserende læger, speciallæger og hospitaler samt andre relevante samarbejdspartnere. Sammen med patienten lægger jeg den videre behandlingsplan med mål og delmål.

Det er mit netværk af dygtige speciallæger og behandlere som er en del af min daglige videreudvikling og efteruddannelse på et højt fagligt niveau, ligesom jeg sørger for at holde mig ajour omkring nyeste viden indenfor Ryg og Sportsbehandling ved hjælp af kurser med højt fagligt niveau.